Pénzkeresés online játékokkal kaszinókban?

Mielőtt az internetes szerencsejáték közösség elérhetővé vált az emberek számára a világ minden tájáról, az élő kaszinók voltak az egyetlen legális hely, ahol a szerencsejáték történt. Az egyetlen lehetőség a valódi pénzért való játék volt, és nem létezett olyan, hogy “ingyenes verzió”. Manapság mindenféle szerencsejátékhoz könnyen hozzá lehet férni az interneten: videó póker, blackjack, nyerőgépek, rulett, bingó.

Hacsak nem valódi pénzért és személyesen játszol online nyerőgépeken, akkor egyáltalán nincs okod elhagyni az otthonod kényelmét. A belépés, regisztráció, befizetés, kifizetés és minden szükséges lépés elvégezhető a számítógépen, vagy bármely más eszközön néhány perc alatt. Sok reklám jelenik meg a weboldalakon, amelyek egy adott játékot vagy online kaszinó oldalt képviselnek, amely ingyenes pénzt ad a több millió dolláros nyeremény lehetőségével. Egyesek talán vázlatosnak találják ezeket a hirdetéseket, míg mások megbíznak bennük. Valójában nem hazudnak ezek a hirdetések, ezek a bónuszok és a lehetséges nyeremények valóban léteznek, és ezért mutatják be őket egy kis hirdetésben, mint a legjobb tulajdonságukat.

Válhat-e állandó bevételi forrássá a szerencsejáték és a nyerőgépek?

A bevételi források általában olyasmit jelentenek, ami folyamatosan pénzt hoz. Ezért a szerencsejáték nem válhat állandó jövedelemforrássá. Ha elmész dolgozni, és heti 40 vagy több órát töltesz ezzel, akkor a hét vagy egy hónap végén garantáltan megkapod a fizetést, ellentétben a szerencsejátékkal.

Ahhoz, hogy valódi pénzért játszhass, először még csak nem is szükséges befizetni, mivel egyes kaszinók üdvözlő bónuszokat biztosítanak, ahol az újonnan regisztrált játékosok kapnak némi készpénzt, amit elkölthetnek. Fontos elolvasni a feltételeket, mivel mindig vannak bizonyos feltételek arra vonatkozóan, hogy a bónuszpénz mikor vehető ki. Ezt követően a játékosnak saját pénzt kell befektetnie. A kaszinók még ekkor is adnak befizetési bónuszokat, növelve a kezdeti befektetett összeget.

A legfontosabb tényező, ami a szerencsejáték-rendszert befolyásolja, és amit minden szerencsejátékosnak ismernie kell, az az RTP. Az RTP a Return To Player (játékos részére való visszatérítés), ami a befektetett pénznek azt az elméleti százalékát jelenti, amelyet a játékos visszakap. Elméletileg, ha egy játékos 1000 dollárt fizet be és tesz fel tétként, és az RTP 95%-os, akkor egy idő után a játékosnak 950 dollárja marad.

Ez csak egy elmélet, és ha ezer ember van regisztrálva és játszik az adott kaszinóban vagy gépen, akkor a befektetéseik összege véletlenszerűen fog visszatérülni. Ezért van az, hogy valaki mindent elveszít, valaki más pedig hatalmas jackpotokat nyer. A “véletlenszerűen” szó nagyon fontos ebben az összefüggésben, és ez az oka annak, hogy senki ne hagyatkozzon a szerencsejátékra, mint állandó bevételi forrásra. Lehet egyszeri jövedelem, legyen az sok pénz vagy csak egy kis nyereség, de ne feledjük, hogy a véletlenszerűség soha nem állandó.

Top 5 szabály, amikor valódi pénzért játszol

  1. Soha ne játssz ittasan- Az rendben van, ha iszol egy-két pohárkával, miközben a kedvenc gépeden játszol, de ha szédülsz, valószínűleg a legjobb, ha vagy abbahagyod, vagy átváltasz egy ingyenes verzióra. Ne hagyd, hogy reggel megbánd a döntéseidet.
  2. Ne kockáztass többet, mint amennyit megengedhet magának, hogy elveszítsen – Valószínűleg a szerencsejátékok legfontosabb szabálya. Minden alkalommal állítsd be a költségvetést, mielőtt játszani kezdesz, és még a kísértésnek is állj ellen, hogy többet költs, mint amennyit eredetileg elhatároztál.
  3. Játssz biztonságosan és felelősségteljesen – Csak a legjobban minősített és legnépszerűbb kaszinókba regisztrálj. Nem véletlenül bíznak bennük az emberek, hiszen rengeteg átverés van.
  4. Mindig olvasd el a feltételeket – Minden kaszinónak megvannak a saját ÁSZF-jei, ezért a regisztráció és a befizetés előtt mindenképpen nézze meg azokat.
  5. Ne adósodj el – Ez együtt jár a második szabállyal, hiszen fontos, hogy csak annyi összeget költs, amennyit a legjobban bírsz, és mivel a nyeremény egyáltalán nem garantált, az adósságok csak még több adósságba és még több problémába sodorhatnak.

Szerencsejáték = szórakozás!

Nem véletlenül hívják az összes gépet játéknak. Arra szolgálnak, hogy szórakoztassák az embereket, és esetleg a jackpot megnyerésével valakit a világ legboldogabb emberévé tegyenek. Fontos felismerni, hogy a gépek azért vannak kint, hogy pénzt keressenek azoknak az embereknek, akik azt az első helyen csinálták, és ezt nagyszerű módon teszik, szórakozást és szórakoztatást nyújtva.

Gondolj rá úgy, mint egy vidámparki menetre – Fizetsz, hogy belépj a menetre, jól szórakozol, majd távozol, de lehet, hogy te vagy a szerencsés nyertes, aki ingyen menetet vagy valamilyen nagyobb nyereményt, például az egész napot ingyen kapod. Pontosan így működik a szerencsejáték.

Itt most nem a profikról beszélünk, akik valóban pénzt keresnek, mert a szerencsejáték a szenvedélyük és a munkájuk. A pókerben például rengeteg olyan profi van, akik hatalmas karriert építettek a szerencsejátékban, de hiába ismerik az összes stratégiát, néha a lapok egyszerűen nem az ő oldalukra állnak. Másrészt vannak szponzoraik, akik általában fizetnek a versenyeken való részvételükért, és a versenyek nyereményeit más dolgokba fektetik be, ami állandó bevételi forrássá válik.

Ha profi szerencsejátékos karriert szeretnél befutni, fontos, hogy tanulj, elkötelezd magad, és találj más munkát, mielőtt ez a karrier komolyra fordulna. Ezt a tanácsot minden jelenlegi profi játékos adja mindenkinek, aki az ő útjukat akarja járni.

Kövesd a szabályokat, ne légy stresszes vagy depressziós, ha veszítesz, vagy túlságosan izgatott, ha nyersz, mert mindkettő lehetséges rossz döntésekhez vezet a jövőben. Ügyelj arra, hogy jól érezd magad, és szórakozz, amennyire csak lehet. Az online szerencsejáték egy izgalmas és szórakoztató dolog, de nem szabad túlzásba vinni.

Similar Articles

Most Popular

Categories